---

You are here

An curent

Arhiva

Comunicat de presa

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că pe Autostrada A2, București –Lehliu, starea părții carosabile, pe ambele căi, este la această oră parțial umedă, alternând cu zone de zăpadă frământată cu material antiderapant, cu grosime de 1-2 cm.

Circulația pe acest tronson de autostradă se desfășoară controlat pe ambele căi, în coloană, în spatele utilajelor de deszăpezire, cu sprijinul echipajelor de la poliția rutieră.

Rugăm participanții la trafic să respecte indicațiile și restricțiile Poliției Rutiere.  

De asemenea, recomandăm participanţilor la trafic să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360. Reamintim participanţilor la trafic că pot furniza şi obţine informaţii despre starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon mai sus menționate sau de pe paginile de web, Facebook si Twitter ale Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA www.cnadnr.ro, https://www.facebook.com/cnadnr/, @CNADNR și link-ul http://213.177.10.50:6060/itn/default.asp.

 
CNADNR SA