---

You are here

Din cauza viscolului puternic, pe raza judetului Constanța a fost instituită restricția de tonaj pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, pe urmatoarele sectoare de drum: DN2A, între Hârșova și Mihail Kogălniceanu; DN22, între Lumina-limita cu județul Tulcea; DN3, între Murfatlar și Ostrov; DN38, între Agigea și Negru Vodă; DN22C, între Murfatlar și A2.

Măsura a fost luată în vederea evitării unor eventuale blocaje provocate de către vehiculele de tonaj mare, care prezintă un risc ridicat de înzăpezire.

Precizăm că reprezentanții CNAIR SA acționează în permanență în toate zonele afectate, pentru a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță.

Menționăm că la această oră se circulă în condiții de iarnă pe sectoarele de drumuri naționale și autostrăzile aflate sub incidența Codului portocaliu și facem din nou apel la conducătorii auto, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.