---

You are here

Pe DN 22, între km 261 și km 270 (între localitățile Tariverde și Palazul Mic), 8 autovehicule au rămas blocate, după ce un autotren a derapat și a obturat ambele sensuri de mers.

DRDP Constanta a trimis la fața locului 13 utilaje, care până la ora actuală au reușit să îndepărteze autotrenul de pe partea carosabilă și să tracteze 4 din cele 8 autovehicule.

Se acționează în continuare pentru deblocarea celorlalte 4 autovehicule, iar în zonă a fost trimisă inclusiv o autospecială șenilată.

Precizăm că pe segmentul de drum respectiv este în vigoare o restricție de circulație pentru vehicule cu masa mai mare de 3,5 tone.

În cest moment, vizibilitatea pe acest sector de drum este zero, iar viteza vântului depășeste 80km/h.

Rugăm participanții la trafic să adapteze viteza condițiilor meteo și să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar. De asemenea, reiterăm faptul că autovehiculele trebuie echipate pentru circulația in condiții de iarnă.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.