---

You are here

Coloana de mașini blocată pe segmentul cuprins între km 261 și km 270 (între localitățile Tariverde și Palazul Mic) s-a pus în mișcare dirijat spre Constanța, dupa intervenția utilajelor DRDP Constanța, care au reusit să îndepărteze un autotren care bloca partea carosabilă.

DRDP Constanța intervine în continuare în zona pentru deblocarea sensului spre Tulcea.

Precizăm că pe segmentul de drum respectiv este în vigoare o restricție de circulație pentru vehicule cu masa mai mare de 3,5 tone.

Rugăm participanții la trafic să adapteze viteza condițiilor meteo și să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar. De asemenea, reiterăm faptul că autovehiculele trebuie echipate pentru circulația in condiții de iarnă.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.