---

You are here

La această oră nu este niciun sector de drum național sau autostradă închis ori cu circulația îngreunată din cauza fenomenelor meteorologice din România.

Precizăm că toate Direcțiile Regionale ale Companiei sunt mobilizate si intervin pentru a asigura traficul rutier în condiții de siguranță, acolo unde se impune.

În ultimele 12 ore, la nivel național, s-a acționat cu 894 de autoutilaje și s-au folosit 5236,87 de tone de material antiderapant pe rețeaua de autostrăzi și drumuri naționale din țara noastră.

Avertizăm conducătorii auto că  în prezent se circulă în condiții de ceață în județele: Brăila, Ialomiţa, Argeş, Dâmbovița, Caraş-Severin, Vrancea, Iaşi, Neamț, Bacău, Vaslui, Botoşani, Galaţi, Gorj, Olt, Dolj și Prahova.

Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.