---

You are here

Autocarul care transporta un grup de copii s-a defectat pe DN 76, în timp ce se deplasa dinspre localitatea Arieșeni, județul Alba, spre localitatea Vârfurile, județul Arad.

Drumarii de la districtul Vârfurile (DRDP Timișoara), aflați în patrulare au identificat autocarul rămas în pană și au intervenit pentru a-i prelua pe cei 52 de copii și pe profesorii acestora, iar intregul grup se afla acum în siguranță la o pensiune din localitatea Vârfurile.

Transportul a fost efectuat cu o autoutilitară a drumarilor și două microbuze pentru transport școlar, puse la dispoziție de Primaria Vârfurile.

Un alt echipaj al Districtului Vârfurile se află la această oră la fața locului pentru a ajuta la tractarea autocarului defect.

În zonă ninge intens la aceasta oră, iar drumarii acționează in permanență pentru a menține circulația rutieră deschisă.  

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa prima pagina - caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.