---

You are here

Ridicare restrictie tonaj 3,5 tone pe DN13B

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează participanții la trafic că în începând cu ora 14:30 a fost ridicată restricția de circulație, pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, pe DN 13 B, între km 0+000, localitatea Praid si km 51+051, localitatea Gheorghieni, județul Harghita.

Restricția a fost impusă din cauza faptului că în zonă se inregistrează viscol și ninsori abundente, care pot crea dificultăți autovehiculelor de mare tonaj.

Facem apel la conducătorii auto să se informeze despre condițiile meteorologice din zonele tranzitate, înainte de a pleca la drum, să conducă prudent, să aibă autovehiculele echipate pentru iarnă și să respecte restricțiile de trafic impuse.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.