---

You are here

Astăzi, 14.01.2019, începând cu ora 20:30, circulația rutieră va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 13 B, între Praid – Vârf Bucin (cota 1350m) și Borzont (în apropiere de Gheorgheni) pe raza județului Harghita.

Măsura a fost luată de CNAIR împreuna cu ISU Harghita, Prefectura Harghita și Poliția Rutieră pentru a evita pierderea de vieți omenești și pagube materiale provocate de căderea pe partea carosabilă a brazilor încărcați de zăpadă care se rup sub acțiunea vântului.

Recomandăm ca rută ocolitoare:

Praid – Odorheiul Secuiesc – Miercurea Ciuc – Gheorgheni și retur.  

Estimăm redeschiderea circulației pe acest sector de drum mâine, 15.01.2019, în jurul orei 09:00, în funcție de evoluția condițiilor mteorologice.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301, de pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și de pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.