---

You are here

La această oră circulația este redeschisă pentru toate categoriile de vehicule pe sectorul DN 5 cuprins între km 19+115 (Centura București) și km 62+000 ( Vama Giurgiu).   

Vă reamintim că anterior CNAIR împreună cu Poliția Rutieră au decis să interzică accesul autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 t pe acest sector de drum din cauza poleiului. 

În toată această perioadă utilajele CNAIR au acționat pentru a combate efectele poleiului provocat de ploaia înghețată.   

Facem în continuare apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301, de pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și de pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Imagini de la acest eveniment puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr