---

You are here

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben pentru intervalul 04.01, ora 18:00 - 06.01.2020, ora 06:00, cod ce vizează ninsori moderate cantitativ, depuneri de nou strat de zăpadă și intensificări ale vântului ce vor genera spulberarea și viscolirea zăpezii.

Facem apel la conducătorii auto care se deplasează în această perioadă, în special în zona stațiunilor montane, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.