---

You are here

Viceprim-ministrul Sorin Grindeanu alături de Premierul Nicolae Ciucă au inspectat astăzi, 30 noiembrie 2021,   șantierul obiectivului de investiții “Drumul de legătură DN 5 km 60+500 – Șoseaua de Centură– Podul Prieteniei km 61+400”

 

Stadiul fizic de execuție pentru cei 5,72 km (din care 5,10 km lungime drum de legătură si 0,62 km lungime drum reabilitat/lărgit) este de 95%. În aceste condiții termenul estimat pentru darea în trafic este data de 20 decembrie 2021 urmând ca finalizarea tuturor lucrărilor să se realizeze până în luna aprilie 2022.

 

Ministrul Sorin Grindeanu a subliniat că va continua vizitele neanunțate pe șantierele obiectivelor de infrastructură și că va verifica împreună cu cei de la CNAIR și antreprenorii care este situația reală din teren.

 

În ceea ce privește obiectivul de infrastructură verificat astăzi, ministrul Sorin Grindeanu a declarat că ”sunt obiective importante pe care trebuie să le livrăm românilor. Era o rușine a noastră ca intrarea în țară să nu arate cum trebuie. Cred ca fiecare dintre noi a văzut cum arăta ieșirea sau intrarea în țară dinspre Bulgaria. Antreprenorul, care este unul serios, s-a mobilizat  și putem spune că acum avem și noi un drum demn de zilele noastre. Aș vrea sa văd astfel de drumuri peste tot în țară”