---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale că în perioada 02.06.2017 - 04.06.2017 se va efectua un transport cu depășiri pe ruta:

Restricții de circulație de Rusalii

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA anunţă participanţii la trafic că potrivit prevederilor HG nr 1777/2004 cu modificările și completările ulterioare, circulaţia vehiculelor ruitiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decâ

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA anunță că a fost transmisă la ANAP, în vederea validării, documentația de atribuire privind realizarea expertizei tehnice şi revizuirea proiectului tehnic pentru finalizarea execuţiei autostrăzii Sibiu-Orăştie, lotul 3, cuprins între

Documentația pentru atribuirea contractului de constructie a unei noi centuri la standard de autostradă a fost trimisă astăzi la ANAP, după ce CNAIR a inițiat procedura de achiziție publică.

Deschidere Transalpina

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă că începând de  astăzi, 29.05.2017, ora 14:00, a fost redeschisă circulația rutieră pe DN 67C, pe sectorul de drum cuprins între km 34+500 - km 59+800.

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc si Directorul General al CNAIR Stefan Ionita au inspectat din nou inopinat santierul  Autostrazii Bucuresti -Ploiesti. Cu aceasta ocazie s-a constatat un progres al lucrarilor de la ultima vizita.

La ora actuală sunt întrunite toate condiţiile pentru constituirea Comisiei care poate decide deschiderea circulaţiei rutiere pe DN 67C (Transalpina).

Se deschide circulația pe Podul de la Agigea

Având în vedere preocuparea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru siguranța și confortul participantilor la trafic, inclusiv în perioada sezonului estival, informăm opinia publică de faptul că în această perioadă se reia circulația rutieră pe Podul de la Agigea.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale că în perioada 25.05.2017 - 26.05.2017 se va efectua un transport cu depășiri pentru care au fost eliberată autorizație specială de transport pe ruta:

Transport agabaritic pe ruta Pitești - Oarja

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale că în perioada 24.05.2017 - 25.05.2017 se va efectua un transport cu depășiri pentru care au fost eliberată autorizație specială de transport pe ruta:

Pagini