---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Lucrările de  reparatii asfaltice care erau programate să se desfăşoare în această perioadă pe Podurile Borcea şi Cernavodă, au fost reprogramate după data de 15 august, când se prognozează o scădere a traficului rutier spre şi dinspre litoral.

PLĂTIŢI TARIFUL DE TRECERE

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere dorește să reamintească utilizatorilor că pentru circulația pe podurile peste Dunăre între Fetești și Cernavodă, situate pe autostrada A2 București - Constanța, TARIFUL DE TRECERE TREBUIE PLĂTIT.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă participanţii la trafic că începând cu data de 28 iulie 2017, ora 10.00, se vor demara lucrări de reparații pe DN65 (E5

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale că în perioada 31.07.2017 - 03.08.2017 se va efectua un transport cu depășiri pe ruta:

Reparaţii asfaltice pe A2

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere  informează că pe Autostrada A2, pe sectoarele cuprinse între km 145+068 – km 145+635 (pod Borcea) și km 157+800 – km 159+370 (pod Cernavodă) se vor executa lucrări

Amplasamentul pentru construcția Variantei Ocolitoare Satu Mare a fost predată Antreprenorului (Asocierea Itinera SpA-Collini Lavori SpA - Via Design SRL), care are la dispoziție cinci luni pentru elaborarea Proiectului Tehnic și 18 luni pentru finalizarea obiectivului .

Traseul drumului expres Craiova-Pitești a fost stabilit prin Studiul de Fezabilitate din anul 2007, dată de la care a fost rezervat coridorul alocat construcției acestui proiect.

Pagini