Montarea separatoarelor de sens pe DN1 continuă

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunță că au fost finalizate lucrările de montare a parapetelor rigide prefabricate din beton pe DN 1, sectorul din zona pasajului Ikea.

Astfel, începând cu data de 05.08.2016, ora 22:00, execuția lucrărilor de montare a separatoarelor de sens de tip parapete rigid prefabricat din beton va continua pe DN 1, în zona pasajului rutier Metro, de la poziţia kilometrică 9+850.

Următoarea etapă de montare a parapetelor rigide prefabricate din beton se va desfăşura pe pasajul de la km 12+384 - Zona Otopeni.

Reiterăm faptul că pe pasaje se montează parapete rigide din beton, iar în calea curentă parapete metalice, lucrările executate vor afecta ambele căi de circulație şi vor fi închise benzile centrale, astfel circulația se va desfășura pe două benzi pe sens.

Menționăm ca în zilele de sărbători legale nu vor fi executate lucrări, nefiind instituite restricții de circulație.

De asemenea, precizăm că montarea acestor separatoare este foarte importantă pentru asigurarea siguranței circulației. Decizia de a se lucra pe timp de noapte a fost luată de către conducerea CNADNR SA pentru creşterea ritmului de montare a separatoarele de sens. De aceea lucrările se desfășoară doar pe perioada nopții.

CNADNR, împreună cu Poliția Rutieră au stabilit ca toate aceste lucrări să se desfășoare în anumite intervale orare, când traficul este mai scăzut, astfel încât impactul lucrărilor asupra celor care tranzitează zona să fie cât mai mic.

Facem apel în continuare la șoferi să circule cu respectarea regulilor de circulație, mai ales cu viteza legală, pentru că montarea acestor parapete nu va exclude producerea de accidente cauzate de viteza excesivă.

CNADNR SA