---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Astăzi a fost deschisă circulația la 4 benzi și pe pasajul care tranzitează apeductele Apa Nova, poziționat la km 57+740 al Centurii de Nord-Vest a Capitalei.

Lucrările  care s-au încheiat astăzi se adaugă sectorului de 7,5 km, cuprins între km 55+465 (intersecţia dintre Centura Bucureştiului cu A1) și km 63+400, care a fost deschis la 4 benzi în urmă cu aproximativ două luni.

Aceste lucrări fac parte din contractul de modernizare a Centurii rutiere a Municipiului Bucureşti, între A1- DN7  și se ridică la o valoare de 106,6 milioane lei, fără TVA.

Lucrările pe acest sector, începute în luna mai a anului 2013, au fost accelerate anul acesta, după ce au stagnat o perioadă importantă de timp.

CNAIR SA a scos la licitație, în prima parte a acestui an și proiectul de modernizare la 4 benzi a sectorului  DN2 -A2, aflat în  Nord-Estul Centurii Capitalei, contract pentru care ofertele se află în faza de evaluare.

Se preconizează că lucrările se vor încheia la sfârșitul anului 2019, astfel încât întreaga Centură de Nord a Bucureștiului să fie configurată la 4 benzi.

Aceasta însă dacă nu vor exista contestații care să blocheze încheierea contractelor, pâna cel mai târziu la începutul anului viitor.