---

Eşti aici

An curent

Arhiva

 

 

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

 

“Servicii de elaborare Studiu de Fezabilitate pentru realizarea obiectivului de Investitii: Pasaj de legatura intre DN1F km 4+200 – Strada Corneliu Coposu”

 

COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A., în calitate de Beneficiar al finanțării și MINISTERUL TRANSPORTURILOR SI INFRASTRUCURII, în calitate de coordonator de reforme si/sau investitii pentru Planul National de Redresare si Rezilienta, au convenit în data de 24.07.2023, încheierea Contractului de Finanțare nr. 31 pentru proiectul “Servicii de elaborare Studiu de Fezabilitate pentru realizarea obiectivului de Investitii: Pasaj de legatura intre DN1F km 4+200 – Strada Corneliu Coposu” în vederea acordării finanțarii prin Planul National de Redresare si Rezilienta,Componenta  4. Transport sustenabil; Reforma R1 - Transport sustenabil, decarbonizare și siguranță rutieră / Investitia I3 - Dezvoltarea infrastructurii rutiere sustenabile pe rețeaua TEN-T, taxarea rutieră, managementul traficului și siguranța rutieră.

 

Obiectivul general al proiectului reprezintă creșterea gradul de siguranță rutieră prin scăderea numărului accidentelor rutiere produse in intersectia intre DN 1F km 4+200 - strada Corneliu Coposu (jud. Cluj, municipiul Cluj-Napoca).

 

Obiectivul specific consta in a aduce îmbunătățiri în ceea ce privește viteza de călătorie, prin descongestionarea traficului in zona intersectiei mentionata mai sus, îmbunătățind astfel și conectivitatea la nivel regional.

 

Valoarea totală a  proiectului este de 1.047.820 lei din care valoarea fondurilor europene aferente PNRR este de 308.350,00 lei, cofinantarea nationala reprezinta 572.649,98 lei, iar TVA aferent reprezinta 166.820,02 lei.

 

Durata proiectului: Perioada de implementare a proiectului incepe de la data semnarii acestuia, respectiv din 24 iulie 2023 pana la 31.12.2026, aceasta cuprinzand, dacă este cazul, și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de Finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.

 

Date de contact:

Cristian PISTOL, Director General CNAIR SA., fax: (+4 021) 312.09.84.