Joi, 09.03.2023, au fost date în folosință încă patru spații de servicii moderne ca urmare a contractelor de concesiune încheiate între CNAIR și Rompetrol Downstream SRL.

Strategia CNAIR pentru dotarea, operarea și întreținerea spațiilor de servicii de pe rețeaua de autostrăzi și drumuri expres, continuă prin deschiderea a două noi loturi privind alte patru spații de servicii pe autostrada A1, tronsonul Nădlac – Arad, km. 558+380 (stânga și dreapta), în zona localității Pecica și pe tronsonul Deva – Orăștie, km. 340+500 (stânga și dreapta), în zona localității Orăștie.

Dotările puse la dispoziție pentru spațiile de servicii de pe tronsonul Nădlac – Arad, zona localității Pecica sunt:

• Parcare autoturisme:

- 79 locuri pe Calea 1 (din care 5 locuri pentru parcare autoturisme pentru persoanele cu dizabilități, 4 locuri pentru încărcare vehicule electrice și 2 puncte aer-apă-aspirator);

- 79 locuri pe Calea 2 (din care 5 locuri pentru parcare autoturisme pentru persoanele cu dizabilități, 4 locuri pentru încărcare vehicule electrice și 2 puncte aer-apă-aspirator).

• Parcare camioane:

- 14 locuri pe Calea 1;</