---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Joi, 27.04.2023, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului pentru proiectarea și execuția lucrărilor de construcție a Autostrăzii Târgu Mureș – Târgu Neamț, Secțiunea I, Târgu Mureș – Miercurea Nirajului și legatura la Autostrada A3.

Până la termenul limită au depus oferte următorii operatori economici:

Nr. Crt.

Ofertant

1.

Asocierea DUNA GROUP INTERNATIONAL Kft (lider de asociere) – A-HID Zrt. – ING SERVICE SRL – DUNA CONSTRUCTII RO SRL (Ungaria-Romania)

2.

MAKYOL INSAAT SANAYI TURIZM VE TICARET A.S. (Turcia)

3.

MAPA INSAAT VE TICARET A.S. (Turcia)

4.

NUROL INSAAT VE TICARET A.S. (Turcia)

5.

Asocierea OZALTIN INSAAT TICARET VE SANAYI A.S. (lider de asociere) - BOG'ART SRL (Turcia-Romania)

6.

STRABAG SRL (Austria)

7.

TEKFEN İNŞAAT VE TESISAT A.Ş. (Turcia)

8.

WEBUILD SPA – MILANO (Italia)

Secțiunea I a Autostrăzii Târgu Mureș – Târgu Neamț are o lungime de 24,4 km (inclusiv drumul de legatură în lungime de 2,4 km) și o valoare estimată a contractului de 2.952.234.658,00 Lei, fără TVA.

Perioada de proiectare și execuție a contractului va fi de 30 de luni, din care 6 luni perioada de proiectare și 24 de luni perioada de execuție a lucrărilor, iar perioada de garanție a lucrărilor va fi de minim 5 ani, aceasta putând fi majorată de ofertanți până la maxim 10 ani.

Autostrada Târgu Mureș – Târgu Neamț face parte integrantă din rețeaua Pan-European TEN – T Core care traversează România de la vest la est, pe ruta Ungheni Frontieră – Iași – Tg. Neamț – Tg. Mureș - Nădășelu – Suplacu de Barcău – Borș Frontieră.

În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice.