Acțiuni CNAIR

În intervalul 07.12.2021, ora 17:00, – 08.12.2021, ora 5:00, după o noapte de cod galben de vreme rea, drumarii de la CNAIR au acționat pe întreaga rețea de drumuri naționale și autostrăzi cu 742 utilaje și au împrăștiat aproximativ 5186,5 tone material antiderapant.

Direcțiile regionale ale CNAIR au acționat astfel:

DRDP București – 21 autoutilaje, au răspândit 168 tone de material antiderapant

DRDP Craiova – 34 autoutilaje, au răspândit 300 tone material antiderapant

DRDP Timișoara – 98 autoutilaje, au răspândit 770 tone material antiderapant

DRDP Cluj - 169 autoutilaje, au răspândit 1132,5 tone material antiderapant

DRDP Brașov - 161 autoutilaje, au răspândit 1011 tone material antiderapant

DRDP Iași - 207 autoutilaje, au răspândit 1800 tone material antiderapant

DRDP Constanța – 52 autoutilaje, au răspândit 5 tone material antiderapant

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să respecte restricțiile instituite pe anumite sectoare de drum, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.