---

Eşti aici

An curent

Arhiva

CNAIR informează participanții la trafic că duminică, 13.02.2022, în intervalul orar 12:00 - 14:00, sunt programate unele lucrări de mentenanță la Agențiile de Control și Încasare din punctele de frontieră aflate pe raza de administrare a DRDP Timișoara.

În intervalul orar menționat nu se vor face încasări și nu se va putea achiziționa rovinieta din punctele de frontieră.

Astfel, îndemnăm conducătorii auto să folosească metodele alternative - SMS, portalul www.erovinieta.ro, aplicația pentru telefonul mobil și prin intermediul punctelor de distribuție din benzinării.

Intervalul orar pentru efectuarea lucrărilor de mentenanță a fost ales deoarece, în acea perioadă, traficul automarfarelor este scăzut, activitatea fiind modic afectată.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând prima pagină în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ .