---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Atenție șoferi! Cod galben de ninsori!

Pentru perioada  12 martie, ora 02:00 - 12 martie, ora 18:00, a fost emis un cod galben de ninsori în Maramureș, precum și în Munții Apuseni și în Carpații Orientali. În aceste zone va ninge în general moderat cantitativ și local se va depune un strat de zăpadă mai consistent.

La altitudini în general de peste 1500 m vântul va avea intensificări, temporar cu rafale de peste 80...90 km/h, iar ninsoarea va fi viscolită și zăpada spulberată.

Facem apel la conducătorii auto să circule cu atenție și prudență, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Precizăm că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon