---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Astăzi, 22.01.2019, Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteorologică de cod galben pentru județele Caraș Severin, Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița și Prahova, fenomenele vizate fiind cele de ninsori local însemnate cantitativ și depunerea de strat consistent de zăpadă.

Intervalul pentru care a fost emisă această atenționare meteorologică este 22 ianuarie, ora 16:00 - 23 ianuarie, ora 10:00.

Precizăm că Direcțiile Regionale ale CNAIR din zonele afectate sunt mobilizate și acționează promt acolo unde situația o impune pentru a menține practicabilă, în condiții de siguranță, rețeaua rutieră națională.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile reperezentanților CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.