---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Circulația rutieră a fost redeschisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 2N între Bogza – Dumbrăveni, județul Vrancea (km 8+000 – km 17+000).

Măsura închiderii acestui sector a fost luată din cauza ninsorilor abundente și viscolului care au redus drastic vizibilitatea.

Precizăm că reprezentanții CNAIR S.A. acționează în permanență în toate zonele afectate, pentru a menține carosabilul practicabil în condiții de iarnă.

Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Șituația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.