În ședința de bilanț a anului 2020, Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Mariana Ioniță, Directorul General al CNAIR și Președintele ANAP, Eugen Cojoacă, au prezentat principalele rezultate ale parteneriatului dintre CNAIR și ANAP, precum și strategiile pentru viitor în vederea întăririi relațiilor instituționale create.

Avem în față cifrele pentru anul 2020 pentru ceea ce înseamnă contractarea de proiecte. Sigur, unii ar putea spune că este un an cu realizări istorice pentru CNAIR și e adevărat, dar 90% dintre români se întreabă dacă implementarea pe teren se vede și când se va întâmpla acest lucru. Este de departe unul dintre cei mai buni ani în privința contractelor încheiate de către CNAIR în ultimii 10 ani. Sunt convins că nu ar fi fost posibil dacă în cadrul companiei nu se schimba radical abordarea în ceea ce privește proiectele de infrastructură