---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Observăm cu îngrijorare că periodic apar în spațiul public informații trunchiate care încearcă să acrediteze ideea că realizarea unor proiecte importante pentru economia României, dar și pentru comunitățile locale ar fi compromisă.

Este și cazul unor alegații nefondate prezentate recent în spatiul public în legatură cu VO Mediaș, proiect important, atât pentru infrastructura rutieră locală, cât și pentru cea națională.

Ca atare, CNAIR asigură opinia publică de faptul că proiectul VO Mediaș este unul matur, bine gestionat și va fi finalizat în condiții de legalitate și eficiență.

Ne exprimăm regretul că există în continuare persoane care încearcă să manipuleze opinia publică și în scopuri care nu au legătură cu eforturile de dezvoltare reală a infrastructurii din România.

“Îmi exprim regretul că anumite persoane au rămas într-o logică de campanie electorală și propagă în continuare informații trunchiate ce nu au legătură cu realitatea. Îi asigur pe cetățeni de faptul că facem toate eforturile pentru a dezvolta proiecte de infrastructură rutieră doar în interesul cetățeanului.”, a declarat Narcis Neaga, Directorul General al