---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Comunicat de presa 02.12.2016

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează că din cauza ninsorilor abundente, circulația rutieră pe DN 18, km 12+000 – km 38+000, între localitățile Baia Sprie și Mara a fost restricționată pentru autovehiculele cu masă totală mai mare de 7,5 tone.

Recomandăm ca rută ocolitoare: Baia Mare – Sein – Huța – Certeze – Sighetul Marmației.

Rugăm participanții la trafic să adapteze viteza condițiilor meteo și să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar. De asemenea, reiterăm faptul că autovehiculele trebuie echipate pentru circulația in condiții de iarnă.

La această oră lucrătorii de drumuri acționează pe acest sector de drum cu 4 ATB cu lamă și răspânditor, un unimog și o autofreză.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.