comunicat de presa 09.01.2017

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează că la această oră nu există sectoare de drumuri naționale și autostrăzi închise circulației din cauza condițiilor meteorologice.

De asemenea, precizăm că pe DN 3, între localitățile Ostrov și Basarabi, km 128+800 – km242+800, este permisă circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone.

Pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi, în data 09.01.2017 între ora 05:00 – ora 12:00, s-a acționat astfel:

• DRDP București: 212 autoutilaje și s-au răspândit 913 tone material antiderapant;
  • DRDP Craiova: 162 autoutilaje si s-au răspândit 968 tone material antiderapant și 4,65 tone Clorură de Calciu;
  • DRDP Timișoara: 88 autoutilaje si s-au răspândit 429 tone material antiderapant și 2,55 tone Clorură de Calciu;
  • DRDP Cluj: 79 autoutilaje și s-au răspândit 434 tone material antiderapant și 5,3 tone Clorură de Calciu;
  • DRDP Brașov: 83 autoutilaje și s-au răspândit 497 tone material antiderapant și 2,1 tone Corură de Calciu;
  • DRDP Iași: 168 autoutilaje și s-au răspândit 640 tone material antiderapant și 0,95 tone Clorură de Calciu;
  • DRDP Constanța: 103 autoutilaje și s-au răspândit 537 tone sare și 3 tone Clorură de Calciu.

Total general: s-a acționat cu 895 autoutilaje și s-au răspândit 4418 tone material antiderapant și 18,55 tone clorură de calciu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.