---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Comunicat de presa 15.02.2017

A fost semnat Contractul de servicii de informare și publicitate privind asistența financiară nerambursabilă asigurată din fonduri publice pentru proiectul ”Construcția variantei de ocolire a Municipiului Constanța”

 

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. a semnat în data de 30 ianuarie 2017, Contractul de servicii de informare și publicitate privind asistența financiară nerambursabilă asigurată din fonduri publice pentru proiectul ”Construcția variantei de ocolire a Municipiului Constanța” în valoare totală de 72.965 lei (fără TVA).

Valoarea totală a Proiectului ”Construcția variantei de ocolire a Municipiului Constanța” conform Actului adițional nr. 5/14/407 din 11.03.2016 la Contractul de Finanțare nr. 14/24.07.2009, este de 1.026.299.520,48 lei din care valoarea totală eligibilă este de 539.505.892,19 lei. Contribuția Comisiei Europene prin Fondul de Coeziune în proporție de 85,00%, din valoarea eligibilă a Proiectului, este de 458.580.008,36 lei, restul de 15,00%  este contribuția bugetului de stat.

Obiectivul principal al contractului îl reprezintă serviciile de informare și publicitate privind asistența financiară nerambursabilă asigurată din fonduri publice pentru proiectul ”Construcția variantei de ocolire a Municipiului Constanța”.

Prin implementarea Contractului de servicii de informare și publicitate privind asistența financiară nerambursabilă asigurată din fonduri publice pentru proiectul ”Construcția variantei de ocolire a Municipiului Constanța” se urmărește realizarea de materiale publicitare pentru Promovarea Proiectului în scopul informării publicului larg cu privire la asistența financiară nerambursabilă asigurată din fonduri publice, ceea ce va conduce la creșterea gradului de conștientizare în rândul cetățenilor cu privire la sprijinul financiar nerambursabil acordat României de către Uniunea Europeană.

Contractul de servicii de informare și publicitate privind asistența financiară nerambursabilă asigurată din fonduri publice pentru proiectul ”Construcția variantei de ocolire a Municipiului Constanța”  a fost atribuit, prin Achiziţie directă, firmei SC HOPE PROMO SRL.

Perioada de implementare a contractului este de 8 luni începând de la data semnării lui de către ultima parte.

 

Persoană de contact:

Ștefan IONIȚĂ, Director General CNAIR SA., fax: (+4 021) 312.09.84

 

 

 

Mobilitate în România. Conexiuni cu Europa.

www.ampost.ro

Proiect cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională.