---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Comunicat de presa 20.08.2016

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA, anunță că urmare a informațiilor apărute în mass-media cu privire la închiderea circulației pe autostrada A2, datorita desfășurării transportului agabaritic pe ruta: DN39: Vama Veche PTF ÷ 23August ÷ Tuzla ÷ Int. (DN39 cu DN39A); DN39A: Int. (DN39 cu DN39A) ÷ Int. (DN39A cu Drum local); Drum local: Int. (DN 39A cu Drum local) ÷ Pod nou ÷ Int. (Drum local cu A4); A4: Int. (Drum local cu A4) ÷ Int. (A4 cu A2); A2: Int. (A4 cu A2) ÷ Int .(A2 cu DN21, Drajna); DN21: Int. (A2 cu DN21, Drajna) ÷ limita municipiu Călărași,  transportul se va desfășura pe traseul menționat pe parcursul săptămânii următoare, astfel traficul rutier nu va fi afectat în acest de weekend.

 

Precizăm totodată că deplasarea convoiului se va realiza în perioada orelor cu trafic redus, etapizat, pe sectoare scurte, alternate cu oprirea în zonele de parcare a transportului, pentru a permite trecerea utilizatorilor și pentru a avea un impact diminuat asupra traficului.

De asemenea, convoiul va fi semnalizat corespunzător și va fi însoțit de Poliția Rutieră, care va asigura buna desfășurare a circulației.

                                                                                                                                

CNADNR SA