---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Comunicat de presa

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că din cauza ninsorii și a viscolului puternic, vizibilitatea pe DN 2, între Urziceni și Buzău, este sub 50 de metri. Astfel, CNADNR SA, împreună cu Poliția Rutieră, pentru siguranța participanților la trafic, a dispus închiderea circulației pe acest sector de drum începând cu ora 03.30.

Menționăm că redeschiderea traficului va fi anunțată printr-un comunicat al CNADNR SA.

Pentru moment, participanții la trafic pot utiliza ca rută alternativă traseul pe DN 1D, Urziceni – Albești, și DN 1B, Albești – Buzău pe care se circulă în condiții de iarnă.

Rugăm participanții la trafic să respecte indicațiile Poliției Rutiere, restricțiile și semnalizarea rutieră temporară instituită.

De asemenea, recomandăm participanţilor la trafic să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360. Reamintim participanţilor la trafic că pot furniza şi obţine informaţii despre starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon mai sus menționate sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA www.cnadnr.ro, la link-ul