---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Comunicat de presa 28.09.2016

Vizită de lucru pe şantierele DN 76, Orăştie - Sibiu, lot 3

 

Marţi, 27.09.2016, directorul general Cătălin Homor a efectuat o vizită de lucru pe şantierul autostrăzii Orăştie - Sibiu, lot 3, dar şi pe DN 76.

Pe DN 76 a verificat stadiul lucrărilor pentru fiecare lot în parte, dar a avut şi o întâlnire cu autorităţiile locale pentru identificarea posibilelor probleme, astfel încât să nu mai existe amânări şi întârzieri în desfăşurarea lucrărilor.

"Pe Orăştie -Sibiu s-a lucrat la capacitate maximă în zilele în care s-a putut lucra, ritmul şi volumul lucrărilor desfăşurându-se conform programului stabilit. Decalarea cu câteva zile a termenului anunţat a rezultat din hotărârea noastră de a realiza toate aceste lucrări conform proiectului stabilit, respectând toate standardele de calitate. Repet, calitatea este obţinută prin respectarea etapelor şi procedurilor de lucru. A apărut într-adevăr un decalaj al termenului de finalizare, dar totul este în favoarea calităţii.

După această vizită, am estimat împreună cu colegii din şantier că, în condiții normale, în jurul datei de 10 octombrie vom putea reda traficului lotul 3 din Orăştie – Sibiu.

Vreau să punctez din nou faptul că a