Comunicat de presa

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România informează că lucrările de consolidare aferente DN 7 din zona km 239+500 - km 246+230 și km 246+300 - km 246+500 au fost reluate la finalul lunii aprilie. Stadiul fizic al lucrării este de 72,5%.

Menționăm că Antreprenorul lucrării este SC Vectra Service SRL, valoarea contractului fiind de 63.103.845,52 lei cu TVA, finanțarea fiind asigurată din fonduri BEI (66%) și fonduri de la guvernul României (34%). Termenul contractual de finalizare a lucrărilor fiind 30 iunie 2016.

Precizăm că graficul de lucrări a fost condiționat de relocarea instalațiilor electrice de distribuție afectate de lucrările de execuție la obiectivul “Consolidare DN7 km 239+500-246+230; 246+300-246+500” , dar în data de 01.04.2016 a fost semnat un contract de relocare cu Societatea F.D.E.E. Electrica Distributie Transilvania Sud S.A. –S.D.E.E. Sibiu.

Lucrările rămase de executat constau în: ziduri de sprijin, grinda continua, fundație adâncită de parapet, reparații pod Meghis, lucrări de refacere sistem rutier, montare parapet de siguranță, lucrari de semnalizare verticală și orizontală.

CNADNR SA