Comunicat de presa

Începe reabilitarea DN 18, Moisei - Iacobeni

Compania Naţională de Autostrăzi si Drumuri Naţionale din România informează că astăzi, 09.06.2016 a fost semnat contractul de Proiectare și Execuție Reabilitare DN 18 Moisei - Iacobeni pentru remedierea lucrărilor existente și finalizarea lucrărilor rămase de executat: LOT 4 Cârlibaba – Iacobeni, km 199+400 - km 220+088.

În cadrul acestui proiect, DN18 va fi reabilitat de la km 199+400, ce marchează ieșirea din localitatea Cârlibaba, până la km 220+088, intersecția dintre DN18 și DN17 în localitatea Iacobeni. Drumul este localizat în județul Suceava și traversează patru localități. Lungimea totală a drumului în interiorul localităților este de 12,113 km și 8,575 km în afara acestora. Drumul este clasificat ca drum național, având 2 benzi de 3,50 m lățime fiecare și aparține clasei tehnice III, conform Normativului 46/1998.

Contractul a fost atribuit Asocierii SC AUTOTEHNOROM SRL - SC OPR ASFALT SRL - SC PROCAD SRL (Lider de asociere - SC AUTOTEHNOROM SRL) și are o valoare de 59.840.261,94 lei fără TVA. Sursa de finanțare este asigurată de Banca Europeană de Investiții și Guvernul României.
Durata contractului este 48 luni, din care 24 luni pentru Proiectare și Execuție Lucrări (120 de zile proiectare) și 24 luni perioada de garanție.

CNADNR SA