---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Comunicat de presa

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi că începând cu ora 10.00 a fost deschisă circulația rutieră pe  Autostrada A2, calea I, sectorul Lehliu – Drajna, pentru toate categoriile de vehicule.

Menționăm că circulația pe acest tronson de autostradă se desfășoară controlat, pe sensul Lehliu - Drajna, în coloană, în spatele utilajelor de deszăpezire cu sprijinul echipajelor de la poliția rutieră.

Sectorul de autostradă pe sensul Drajna – Lehliu ramâne închis.

Rugăm participanții la trafic să respecte indicațiile și restricțiile Poliției Rutiere.  

De asemenea, recomandăm participanţilor la trafic să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360. Reamintim participanţilor la trafic că pot furniza şi obţine informaţii despre starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon mai sus menționate sau de pe paginile de web, Facebook si Twitter ale Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA www.cnadnr.ro, https://www.facebook.com/cnadnr/, @CNADNR și link-ul http://213.177.10.50:6