---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Vineri, 03.06.2022, a fost semnat, la Oradea, contractul pentru construcția Variantei de Ocolire a localității Sânmartin (județul Bihor), finanțat prin POIM 2014-2020.

Varianta Ocolitoare, în lungime de 5,7 km și cu o valoare de 148,9 milioane de lei fără TVA, va fi proiectată și construită de Asocierea  Construcții Erbașu Drumuri Orăşeneşti - Procons Group- VÁHOSTAV-SK.

Acest proiect trebuie finalizat în 14 luni (în anul 2023), 2 luni vor fi alocate perioadei de proiectare și 12 luni celei de execuție.

Contractul semnat astăzi este rezultatul unui Protocol încheiat între CNAIR și CJ Bihor prin care a fost revizuită documentația tehnică pentru implementare.

Prezent la Oradea, Directorul General al CNAIR, Cristian Pistol, a subliniat că își dorește ca și celelalte protocoale semnate cu autoritățile locale să aducă rezultate la fel de bune.

"Este un exemplu de succes pentru demersurile pe care CNAIR le face împreună cu autoritățile locale. Avem 41 protocoale semnate până acum cu autorități din mai multe județe și sper că toate vor avea succes. Co