Marți, 30.06.2020, Mariana Ioniță, Director General al CNAIR și Decanul Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul Universității Tehnice de Construcții București, Conf.univ.dr.ing. Adrian Burlacu au semnat un protocol de colaborare pe 5 ani între cele două instituții.

„Astăzi am pus bazele unei colaborări între CNAIR și UTCB prin care compania va sprijini studenții cu burse, teme de doctorat și organizarea de masterate care au la bază proiectele companiei.

De ce facem acest lucru? Pentru că avem nevoie de ingineri constructori bine pregătiți, astfel încât  în viitor să nu ne mai confruntăm cu lipsa forței de muncă specializată. Avem proiecte viabile, solide care au nevoie de ingineri specializați, așa că îi încurajez pe studenți să aplice și să obțină burse încă din anul III de studiu, să facă practică și masterate pentru a vedea și simți din interior cum e această frumoasă meserie.

Visul de a încheia un astfel de protocol îl am de foartă multă