Având in vedere codul galben de  ninsori importante cantitativ, depunere de strat consistent de zăpadă și viscol în zona montană, valabil în intervalul 11 februarie, ora 22:00 - 13 februarie, ora 02:00, facem apel la particpanții la trafic să circule cu prudențăși să respecte indicațiile Poliției Rutiere și ale reprezentanților CNAIR care intervin acolo unde este cazul.

Astfel, recomandăm conducătorilor auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Direcțiile Regionale ale CNAIR sunt pregătite să intervină acolo unde se impune cu utilajele necesare pentru a asigura circulația în condiții de siguranță. Menționăm de asemenea, că stocurile cu material antiderapant sunt complete pentru a interveni promt unde este nevoie.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.