Joi, 27.05.2021, începând cu ora 14:00, traficul rutier a fost reluat în integralitate pe Podul peste Dunăre de la Cernavodă, ridicându-se restricțiile ce au fost impuse pe fondul lucrărilor desfășurate pentru reabilitarea acestuia.

Astfel, circulația se redeschide și pe calea 2 a podului de la Cernavodă, sensul Constanța – București.

Din perspectiva siguranței circulației, amintim conducătorilor auto că viteza legală pe pod este de 80 de km/h.

De asemenea, reamintim că în luna februarie a acestui an, CNAIR a semnat cu SC MARISTAR COM SRL contractul pentru Realizarea Lucrărilor de Reabilitare a Podului de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2, la km 157+600”, valoarea contractului fiind de 66,847,689.39 Lei fără TVA, obiectivul fiind finanțat din Fonduri Europene Nerambursabile.

Subliniem că pe perioada sezonului estival se vor executa doar lucrări la infrastructură, fără a se institui restricții de circulație.

Podul peste Dunăre de la Cernavodă