---

Eşti aici

An curent

Arhiva

După acțiunile permanente ale drumarilor s-a reușit ca începând cu ora 07:30 să se deschidă circulația pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 22 (km 2+800 – 30+000) între Râmnicu Sărat și Băile (limita județului Brăila).

Precizăm că pe sectorul cuprins între km 30+000 și km 78+360 (Grădiștea – Municipiul Brăila) este instituită restricție de tonaj pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.      

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.