---

Eşti aici

An curent

Arhiva

 

Azi, 18.03.2018, începând cu ora 19:00, s-a deschis circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 21A, între localitățile Bărăganul (județul Brăila) și Țăndărei (județul Ialomița). Circulația pe acest sector de drum a fost închisă în cursul zilei din cauza fenomenelor meteorologice nefavorabile.

Drumul a fost afectat de fenomenul meteo de ploaie înghețată care generează apariția spontană a poleiului.

Menționăm că la această ora mai este închisă circulația pe A2, între București și Fetești. De asemenea, pe DN 24, între Poieni și Iași, a fost instituită restricția de tonaj pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Fenomenul meteo de ploaie înghețată este foarte periculos, instalându-se și afectând puternic siguranța circulației rutiere.

Astfel, în funcție de severitatea fenomenelor meteorologice, există posibilitatea închiderii unor sectoare de drumuri naționale și autostrăzi în zonele afectate

Precizăm că reprezentanții CNAIR S.A. acționează în permanență în toate zonele afectate, pentru a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță.

Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Șituația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.