---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Circulația rutieră a fost reluată DN 12C Gheorgheni - Lacu Rosu (km 5+000 – km 32+000) și pe DN 13B Praid – Borzont (km 3+000 – km 33+000), după îndepărtarea copacilor de pe partea carosabilă.

Reamintim că din cauza căderii copacilor pe partea carosabilă s-a luat decizia închiderii circulației rutiere.

Recomandăm conducătorilor auto care se deplasează la această oră pe rețeaua rutieră, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Precizăm că Direcțiile Regionale de Dumuri și Poduri sunt mobilizate și toate utilajele vot acționa acolo unde se impune.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, și pot accesa pe prima pagina în ca