---

Eşti aici

An curent

Arhiva

La această oră sunt deschise circulației toate autostrăzile și drumurile naționale din zonele aflate de ieri sub incidența  codurilor galbene și portocalii de precipitații abundente de ploi înghețate (freezing rain) care au produs polei în 23 de județe,

Din cauza acestui fenomen se mai menține restricția de tonaj (7,5 tone) pe DN 2C între Costești (județul Buzău) și Slobozia (jdețul Ialomița).

Și DN 67C, pe sectorul cuprins între Novaci și Rânca, județul Gorj, rămâne închis circulației, însă din cauză că în zonă se menține codul galben de ninsori și viscol.

Pe acest sector de drum,este permisă doar circulația controlată a autovehiculelor 4x4 sau care sunt echipate cu lanțuri antiderapante, cu masa maximă autorizată mai mică de 7,5 t, care au fost surprinse în zonă de codul galben de ninsori și viscol. Aceste vehicule sunt însoțite de utilajele de deszăpesire ale SDN Târgu Jiu, atât la urcare cât și la coborâre.  .

În ultimele 24 de ore (24.01.2019, ora 17.00 – 25.01.2019 ora 17.00),  Regionalele CNAIR au acționat permanent, pentru a menține practicabilă rețeaua ru