Începând de luni, 04.11.2019, circulația rutieră va fi închisă pe DN 7C (Transfăgărăşan) de la km 104+000 (Piscu Negru) până la km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă).

Decizia închiderii acestui sector de drum a fost luată în conformitate cu Regulamentul de funcţionare a drumului naţional DN 7C (Transfăgărăşan) numărul AND 524/2015, dar şi din cauza instabilității atmosferice la altitudine ce poate produce fenomene meteorologice extreme în orice moment.

Precizăm că sectorul de drum închis circulaţiei va fi semnalizat corespunzător.

Cu această ocazie rugăm participanţii la trafic să respecte semnalizarea rutieră existentă pe drumul national DN 7C – Transfagarasan, pe urmatoarele sectoare:
km 0 + 000, localitatea Bascov, județul Argeș și km 104 + 000, Piscu Negru;
km 130 + 800, Cabana Bâlea Cascadă şi intersecţia cu DN 1 km 151 + 955, judeţul Sibiu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.