Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale că în perioada 14.07.2017 - 18.07.2017 se va efectua un transport cu depășiri pe ruta:

A1:Intersecţie A1-DJ106 (Sibiu) ÷ Intersecţie A1-DN7H;DN7H: Intersecţie A1-DN7H ÷ Intersecţie DN7H-DN1;DN1: Intersecţie DN7H-DN1 ÷ Intersecţie DN1-DJ106I;A1:Intersecţie A1-DJ106I ÷ Intersecţie A1-DN1(Lancram);DN1: Intersecţie A1-DN1(Lancram) ÷ Intersecţie DN1-Variantă Alba;DN Varianata Alba:Intersecţie DN1-Varianta Alba ÷ Intersecţie Varianta Alba-DN1;DN1:Intersecţie Varianta Alba-DN1 ÷ Aiud ÷ Intersecţie DN1-A3;A3:Intersecţie DN1-A3 ÷ Intersecţie A3-DN1;DN1: Intersecţie A3-DN1 ÷ Huedin ÷ Uileacu de Criş;DN1P:Uileacu De Criş ÷ Păuleşti÷ Intersecţie DN1P-DN19E:DN19E:Intersecţie DN1P-DN19E÷ Biharia;DN19:Biharia ÷ Intersecţie DN19-DJ190;DN1:Intersecţie DN1-DJ190 ÷ Borş Punctul de Trecere a Frontierei.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri.