---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Pe un nou sector de 7,5 km al Centurii de Nord a Capitalei, cuprins între A1 si DN 7, se poate circula de astăzi pe 4 benzi.

Lucrările, în valoare de peste 100 de milioane de lei fără TVA, au demarat pe acest sector în luna mai a anului 2013, dar au stagnat o perioadă importantă de timp.

Acestea au fost însă reluate în ritm accelerat, după vizitele inopinate pe șantier ale ministrului transporturilor Razvan Cuc și ale directorului general al CNAIR SA, Ștefan Ioniță.  

La ora actuală, pe majoritatea Centurii de Nord-Vest a Capitalei se circulă pe 4 benzi, cu exceptia unei porțiuni de 400 de metri, în zona km 57, unde lucrările urmează să se încheie la jumătatea lunii octombrie.

CNAIR SA a scos la licitație, în prima parte a acestui an și proiectul de modernizare la 4 benzi a sectorului  DN2 -A2, aflat în  Nord-Estul Centurii Capitalei, contract pentru care au fost deja deschise ofertele.

Se preconizează că aceste lucrări se vor încheia la sfârșitul anului 2019 și astfel circulația pe întreaga Centură de Nord a Bucureștiului se va putea desfășura pe 4 benzi.

Aceasta însă dacă nu vor exista contestații care să blocheze