---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Directorul General al CNAIR, Narcis Neaga le-a transmis astăzi reprezentanților AZVI SA că le va rezilia contractul dacă până în data de 20 mai 2019 nu reiau lucrările pe DN 73.

Având în vedere că în perioada imediat următoare, care cuprinde, atât Sărbătoarea de Paște, cât și ziua de 1 Mai, în zona Agenției de Încasare Fetești se pot înregistra ambuteiaje din cauza numărului mare de vehicule, CNAIR SA împreună cu reprezentanții Poliției Rutiere urmează să ia următoarele

La ora actuală pe A2 (Autostrada Soarelui) se execută lucrări de întreținere curentă pentru a permite desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță pe perioada Sărbătorilor Pascale și a minivacanței de 1 Mai.

Ultimatum pentru constructorul VO Tecuci !

Directorul General al CNAIR, Narcis Neaga l-a avertizat astăzi pe reprezentantul Asocierii care ar trebui să construiască Varianta Ocolitoare Tecuci, Andreea Chiruli,  că îi va fi reziliat contractul dacă până în data de 20 mai nu se mobilizează pe șantier.

CNAIR reamintește conducătorilor auto că pentru utilizarea podurilor peste Dunăre între Fetești și Cernavodă, situate pe autostrada A2, București - Constanța, trebuie achitat tariful de trecere (peajul).

Peajul poate fi achitat:

În perioada 24.04.2019 – 25.04.2019, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul :

Intersecție DN1 cu Centura București – Centura București – Intersecție Centura București cu DJ301A (Glina)

Vehiculul transportă o piesă metalică.

Compania Națională de Admnistrare a Infrastructurii Rutiere informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi că în perioada 19.04.2019 ora 22:30 – 20.04.2019 ora 02:00, este posibil ca emiterea rovinietelor și a peajelor să fie îngreunată/întreruptă ca urmare a unor lucrări de m

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă participanţii la trafic că potrivit prevederilor Ordinului ministrului transporturilor si ministrului afacerilor interne nr.

Astăzi, 19.04.2019, autorităţile bulgare vor efectua activități de punere în funcțiune a unui noi punct de control la frontieră, ceea ce necesită închiderea traficului rutier pentru toate categoriile de autovehicule pe sensul de intrare în Republica Bulgaria pentru aproximativ o oră, începând cu

Pagini