---

You are here

Intervenția continuă a drumarilor a făcut posibilă deblocarea circulației pe calea 2, între Râmnicu Sărat și Municipiul Buzău. Circulația pe acest sector de drum se va face organizat, în convoaie de autovehicule însoțite de utilajele de deszăpezire și de echipaje de la Poliția Rutieră pentru a tranzita zona afectată de condițiile meteorologice.

Precizăm că organizarea convoaielor de tranzit se face doar pentru cei aflați în zona afectată.

În acest moment se lucrează și pentru deblocarea căii 1 de circulație pe direcția Municipiul Buzău - Râmnicu Sărat.

Reamintim că circulația este deschisă cu restricție de tonaj (3,5 t) pe DN 2 de la limita județului Ialomița până la Poșta Câlnău.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.      

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.