---

You are here

Vineri, 13.10.2023, la Hotel Mara din Sinaia, începând cu ora 09:30, vor avea loc lucrările celei de-a 41 ediții a ședinței șefilor de secții de drumuri naționale din cadrul CNAIR.

Directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, va susține un discurs în debutul reuniunii.

Întâlnirea dintre managementul companiei și sefii secțiilor de drumuri naționale din țară este una cu tradiție, desfășurându-se anual până în anul 2020 când pentru a respecta măsurile de prevenție a pandemiei Covid aceasta nu a mai avut loc.

Lucrările ședinței se vor axa pe discutarea problemelor care apar în activitatea de întreținere a infrastructurii rutiere din administrarea celor din teritoriu și găsirea de soluții rapide și eficiente la acestea. O altă temă importantă constă în stabilirea strategiei de acțiune pe perioada de iarnă când fenomenele meteorologice vor putea impune instituirea de restricții de circulație sau chiar închiderea totală a traficului pe anumite sectoare de drum național sau autostradă.

Prezența mass-media va fi permisă în prima parte a lucrărilor, iar în pauză există oportunitatea realizării de materiale audio – video.

CNAIR va transmite live pe pagina de facebook a companiei discursul directorului general.