---

You are here

Luni, 01.04.2024, CNAIR a inițiat consultarea publică privind traseul drumului de mare viteză Filiași – Drobeta-Turnu Severin.

Toți cei interesați sunt invitați să completeze un formular (până în data de 08.04.2024, ora 23:59, care poate fi accesat prin linkul de mai jos) și să consulte variantele de traseu care au fost alese în urma finalizării Analizei Multicriteriale a variantelor de traseu – Etapa I.

Informațiile despre acest proiect de infrastructură sunt disponibile la următoarele link-uri:

  • Link Broșură:

https://cloud.andnet.ro/index.php/s/brosura-DMV-Filiasi-Drobeta

  • Link planuri:

https://cloud.andnet.ro/index.php/s/planuri-dmv-Filiasi-Drobeta

  • Formular:

https://cloud.andnet.ro/index.php/apps/forms/s/yaeYyqayr8zEAzP6Ewz3xyog

Procesul de consultare publică se va desfășura timp de o săptămână, de luni, 01 aprilie 2024, până luni, 8 aprilie 2024 la ora 23:59.

Amintim faptul că procesul de consultare publică reprezintă un element necesar în implementarea acestui proiect de infrastructură ce înglobează multiple beneficii pentru comunitățile locale și regionale, precum și dezvoltarea economiei naționale.

Drumul de mare viteză Filiași – Drobeta-Turnu Severin va reduce timpii de călătorie în regiune, sporind gradul de siguranță rutieră și degrevând orașele Filiași și Drobeta-Turnu Severin, precum și comunitățile învecinate de congestiile din trafic.