---

You are here

Transport agabaritic pe ruta Faur – Fieni

În perioada 13.05.2024 – 15.05.2024 se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul:

Faur – A2 – Centura București – A3 – DN1 – Bănești – Comarnic – Sinaia – DN71 – Fieni (județul Dâmbovița).

Vehiculul transportă o virolă.

Lățimea maximă a vehiculului este de 5,46 m, masa totală 55 tone, lungime 16,5 m, înălțime 4 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.                                                                CNAIR SA